Instrooizand kunstgras

Uw kunstgrasmat in uw tuin of op balkon op zijn plek houden? Dit kan door gebruik te maken van instrooizand kunstgras. Dit instrooizand voor kunstgras, zorgt ervoor dat er extra druk komt te liggen op de mat. Hierdoor zal de mat op zijn plek blijven zitten. Maar ook ondersteunt het kunstgras zand de grassprieten van de mat. Hierdoor wordt er volume gecreëerd, waardoor uw mat volume blijft behouden en op zijn plek blijft liggen.

Hoe breng ik instrooizand kunstgras aan?

Maar hoe brengt u het instrooizand aan? Met de juiste kunstgras benodigdheden is dit zo gebeurt. Wij van Kunstgras Brabant hebben hier een speciale kunstgras borstelmachine voor, maar u zou het ook met een kunstgras bezem kunnen doen. Als eerst begint u met het openmaken van de instrooizand kunstgras pakken. U kunt ervoor kiezen om onderin gaatjes te prikken of vanaf boven in te scheuren. Begin met de zijkanten van uw kunstgrasmat en strooi veel instrooizand op uw kunstgras. Loop via een cirkel steeds naar binnen toe, zo zorgt u ervoor dat u overal veel zand hebt liggen. Heeft u eenmaal het instrooizand kunstgras aangebracht, dan kunt u uw kunstgras bezem pakken en begint u het op te borstelen. Door met de bezem erover te gaan, borstelt u de kunstgrassprieten op en valt het zand goed door de sprieten. Hierdoor staan de sprieten rechtop en krijgt de mat extra gewicht waardoor het niet gaat bewegen. Nadat u bijvoorbeeld kunstgras tape heeft gebruikt, kunt u het kunstgras inzanden. Daarna bent u klaar met het kunstgras leggen en kunt u van uw kunstgras tuin genieten.

Instrooizand kunstgras voordeleninstrooizand kunstgras

  • Zorgt voor volume in uw kunstgrasmat
  • Makkelijk aan te brengen met de juiste kunstgras benodigdheden
  • Waterdoorlatend instrooizand voor een goede waterafvoer. Voor kunstgras op balkon hebben we hier drainagematten kunstgras voor.
  • Uw kunstgras blijft op zijn plek liggen