Verkleurd kunstgras?!

verkleurd kunstgras

Regelmatig stellen de bezoekers bij ons in de showtuin, de vraag of kunstgras niet verkleurd door de zon of jaren heen. Echter hoeft u hier geen zorgen over te maken. Wij van Kunstgras Brabant leveren 15 garantie op het kunstgras die u koopt. Hierdoor is het geen probleem dat de helft van uw kunstgras in uw tuin in de zon ligt en de andere helft heel de dag in de schaduw ligt. Er zal geen kleurverschil in het kunstgras komen.

Kunstgras UV-garantie van Kunstgras Brabant!

Alle kunstgras soorten in het assortiment van Kunstgras Brabant, worden geleverd met UV-garantie. De kunstgras fabriek in Nederland, gebruikt hoogwaardige kwaliteit garen, vezels en mosdraad die niet gaat verkleuren door de zon of tijd. Dit heeft de fabriek al voor ons getest, voordat wij het in ons assortiment opnemen. Hierdoor geven wij u 15 jaar UV-garantie op heel ons assortiment.

Pas op met goedkoop kunstgras

Wij hebben klanten ontvangen die al kunstgras in hun tuin hadden liggen, maar bij ons advies kwamen vragen over de verkleuring van het kunstgras. Hierop zeiden wij dat het kunstgras niet verkleurd en vroegen we waar ze de kunstgras hadden gehaald. De klant had ergens goedkoop kunstgras gekocht en was super blij met zijn aankoop. Echter na 1,5 jaar lag er verkleurd kunstgras in hun tuin. Na het verhaal van de klant te hebben aangehoord hebben we ze advies gegeven voor een nieuw stuk kunstgras van Kunstgras Brabant. Deze is bestend tegen alle zonnestralen en weersbeïnvloedingen.

Wordt mijn kunstgras dan wel warm door de zon?

Het kunstgras in uw tuin gaat niet verkleuren door de zon. Wel zal het de warmte van de zon tot zich opnemen. Echter is dit zeker niet nadelig of gevaarlijk. Waarbij bestrating heel warm kan worden in de zon, blijft natuurlijk gras koel door de ondergrond. Kunstgras zit met de warmte hier tussenin. De kunstgras grassprieten nemen wel wat warmte tot zich op, maar blijven wel koel om erop te lopen. Tevens is het voordeel van kunstgras dat na de zon weg is, het super heerlijk is om nog op het gras te liggen of spelen.

Met Kunstgras Brabant geen verkleurd kunstgras

Wij van Kunstgras Brabant hebben misschien niet het goedkoopste stukje kunstgras op korte termijn, maar op lange termijn bent u zeker voordelig uit bij ons. Het kunstgras in ons assortiment heeft 15 jaar UV-garantie en zal zeker niet omtoveren tot verkleurd kunstgras. Wilt u toch gekleurd kunstgras? Neem dan een kijkje in ons gekleurd kunstgras assortiment. Hier komt u paars, rood, zwart, wit, grijs, etc, kleuren kunstgras tegen. Tevens helpen wij u persoonlijk met uw keuze en kunnen wij het kunstgras van A tot Z bij u in de tuin installeren.